tym razem plus dla grene.... choc nie do konca. wzielam ostatnie ochraniacze, zapytalam, odpisali ze na 100% nie ma wiecej. tego samego dnia dnia (czy na 2) jednak sie pojawily.... hym...
i jeszcze dzis maja dostawe 50% .... no nie mogli przedwczoraj? :P
Czy ktoś może robił zamówienie w niemieckim Calevo? Zakładam że wyślę do PL ale czy długo trzeba czekać na przesyłki i czy drogo jest do PL bo nie mogę nigdzie info na stronie znaleźć 🙁
Averis, Straw horses to sklep jak najbardziej godny polecenia Może szybkośc realizjacji zamówień tyłka nie urywa (w porównaniu do konika i animalii), ale te 2-3 dni można poczekać na przesyłkę 😉
Averis, ja dostawałam rzeczy ze Straw horses błyskawicznie. godne polecenia też ze względu na kontakt (przez fb), doradztwo (mierzenie, wymierzanie, wybieranie 😉 ), cey-rabaty, no i zamawiajac kilka bryczesów dla siebie i znajomych - są w lepszym stanie (no raz była felerna para - ale wymienili) niż opisane. "dobre" były raczej nowe... a jak nie pasowało to także błyskawiczne wymiany (bez czekania na zwrot nawet - np. bardzo mi na czasie zależało bo wyjeżdżałam i jako jedyny sklep się wywiązali) polecam!
Mega mega plus dla GNL 😍 😍 Wczoraj zamówiłam, czas realizacji 10-14 dni, a dziś kurier z paczką u mnie 😅 Ostatnio same plusy u mnie łapią 😉 A jako wisienkę na torcie dostałam uroczą bombkę! ^^
podwójny minus dla animalii. zdecydowanie gorzej niż kiedyś. Nie polecam!! 👿
Za co?
Mnie trochę rozczarowali "niespodzianką przy zakupie za 100 zł" (i więcej) Dołączone do paczki osobny kartonik super zapakowany i w ogóle a w środku Baileys Ultra Grass sieczka z traw , czyli "najdroższe siano świata" w formie niewielkiej próbki... dodam, że jeszcze kilka razy coś zamówię z tego sklepu a będę miała całą paczkę tegoż produktu 😉 I o ile nikt nie ma obowiązku robić super prezentów, o tyle rozczarowanie po otwarciu osobnego sporego pudełka było spore 😁 szczególnie, że dostaję tę próbkę za każdym razem i andal nikt mnie nie namówi siano za 80 zł / kostka...
Ale poza tym super obsługa (jak zwykle z resztą) dobry kontakt, szybka przesyłka towaru spoza zmagazynu - słowem nuuda 😉
Wielki plus dla YARD EQUITES - przesyłka dotarła idealnie przed świętami i fajne gratisy 😉 Nie wiem co wystawić dzisiaj sklepowi GRENE bo nie można zaprzeczyć, że przesyłka dotarła do mnie szybko natomiast nie zostałam poinformowana o nadaniu paczki przez co miałam problem z odbiorem jej od kuriera, daję i plus i minus 🤣
Ode mnie również leci multum plusów: dla Konika to już w sumie standard 😉 - jest jak zwykle niezawodny dla Grene - dobry kontakt i ekspresowa wysyłka Oraz zagraniczne Kraemer i Loesdau, robić tam zakupy to sama przyjemność 🙂